Om Scanteaks kvalitets havemøbler i teak træ

Scanteak Havemøbler har forhandlet kvalitets- havemøbler i teak træ siden 1996.

Scanteak Havemøbler startede under navnet Anker Teak, hvor Anker er familiens efternavn. Det er selvsamme familie der i dag importerer og markedfører kvalitets havemøbler i teaktræ til private, foreninger og virksomheder i Danmark og Sverige.

Vores mange glade kunder er typisk ejerforeninger, virksomheder og offentlige instutioner, der ønsker gode tilbud på teaktræ havemøbler i høj kvalitet – for den lange holdbarhed og flotte look. Vi har også mange kvalitetsbevidste private kunder der ligeledes ønsker havemøbler i massiv ægte kerne teak i bæredygtig kvalitet.

Vores teak er kerne teak i grade AB+, der er det bedste på markedet. Vores teak stammer desuden fra statskontrolleret plantage teak. Teak ovntørres og bearbejdes. Der er ingen kemi indblandet, kun godt håndværk og en masse kærlighed.

Teak af tvivlsom kvalitet, hvilket der desværre er ret meget af på det danske marked, kan ikke anbefales. Det har meget ringe holdbarhed, er af tvivlsom oprindelse, og er ikke skånsomt for miljøet – og det bliver hurtigt grimt.

Vi tror på, at brugen af vores møbler skal skabe glæde og nydelse. Derfor kan du være sikker på at vores havemøbler er lavet med erfaring, miljøbevidsthed og kærlighed – det er din garanti for lang holdbarhed og stor tilfredshed – sådan som det bør være!

SCANTEAK HAVEMØBLER PLANTER DESUDEN ET NYT TRÆ I INDONESIEN FOR HVERT ENESTE SOLGTE SCANTEAK TEAK PRODUKT.

-På den måde sikrer vi en bæredygtig produktion og minimal negativ impact på vores natur. Hele vores produktikon er FLEGT og WWF Certificeret.

Scanteak.dk vil til 2018 sæsonen præsentere tilbud på en række nye spændende teak havemøbler, herunder nye teak have bænke, havestole i teak, ligestole i teak og solvogne samt tilbehør til din teak havemøbler.

 

Scanteak v/Kjær-Holm ApS

Sturlasgade 10 C

2300 København S

 

LÆS HELE HISTORIEN OM SCANTEAK HER

 

Tlf. 4464 3303
Email: info@scanteak.dk

Bank: 2148 – 0749 9228 34
Cvr. 33380100

1-trae-for-hvert-solgte-scanteak-produkt