Om Scanteaks kvalitets havemøbler i teak træ

Scanteak blev grundlagt 1996 med fokus på klassiske havemøbler i absolut bedste teaktræ og kvalitet. Vi bruger det bedste teak på markedet, der er optimalt til det hårde danske klima, produceret bæredygtigt i plantager og har grade A.

Vi tror på, at vores møbler skal skabe glæde og nydelse. Det gør de bedst, hvis de er holdbare, smukke og produceret under hensyntagen til miljøet. Vi tror også på, at teaktræ er den bedste træsort til at håndtere det omskiftelige danske vejr. Derfor har vi fokuseret på teaktræ og har 25 års ekspertise med præcis den træsort. Alle vores produkter er bæredygtigt produceret og FLEGT-certificeret, så vi dæmmer op for illegal skovhugst og rydning af verdens skove. Vores teak leveres fra statskontrollerede plantager i Indonesien, og vi planter et træ, hver gang vi sælger en havestol, et havebord, en liggestol, en solvogn eller en loungestol. Al vores teak ovntørres og bearbejdes. Der er ingen kemi indblandet, kun godt håndværk og en masse kærlighed til håndværket og arbejdet med træ. Vores bevidste produktion og håndtering af træet skaber en bæredygtig produktion og minimal negativ impact på vores natur. Scanteak Havemøbler startede under navnet Anker Teak, hvor Anker er familiens efternavn. Det er selvsamme familie, der i dag importerer og markedsfører kvalitets havemøbler i teaktræ til private, foreninger og virksomheder i Danmark og Sverige. Vi har produceret møbler i teaktræ i mere end 25 år, og vi gør det stadig med samme kærlighed og grundighed, som da vi startede. Vores mange års erfaring med både privatkunder, ejerforeninger, virksomheder og offentlige institutioner er din garanti for god service, holdbarhed og tilfredshed med de møbler, du investerer i. Vi håber, du også har lyst til at købe bæredygtige teakmøbler, og vi glæder os til at servicere dig.

Scanteak.dk vil til 2020 sæsonen præsentere tilbud på en række nye spændende teak havemøbler, herunder nye teak have bænke, havestole i teak, liggestole i teak og solvogne samt tilbehør til din teak havemøbler. Se den nye RIB serie HER.

Scanteak v/Kjær-Holm ApS

Sturlasgade 10 C
2300 København S

Tlf. 4464 3303
Email: info@scanteak.dk

Bank: 2148 – 0749 9228 34
Cvr. 33380100

1-trae-for-hvert-solgte-scanteak-produkt